Μοιράσου το στα κοινωνικά δίκτυα

 

Και τώρα, 29 Μαΐου, τι γίνεται με τη μετακίνηση των δημοτών ;

«Σύνδεση Αρτέμιδος και Σπάτων

με τον σταθμό προαστιακού/μετρό Παλλήνης»…

 

Με τον τίτλο «Σύνδεση Αρτέμιδος και Σπάτων με τον σταθμό προαστιακού/μετρό Παλλήνης», ο δήμαρχος Δ. Μάρκου ανακοίνωνε από το blog της παράταξης του και το facebook, στις 20 Μαρτίου, ότι «κατόπιν ενεργειών του» αναμένεται διασύνδεση της περιοχής μας με το σταθμό της Παλλήνης σε 15 μέρες !

Όσοι μετακινούνται συχνά με το λεωφορείο της γραμμής 305, το οποίο λεωφορείο περνά ανά μισάωρο και χρόνια τώρα κάνει στάση στο σταθμό της Παλλήνης, απόρησαν:

Τί στην ευχή ανήγγειλε ο δήμαρχος; 

Κάποιοι άλλοι, οι οποίοι, προφανώς,  δεν έχουν χρησιμοποιήσει λεωφορείο τα τελευταία χρόνια, συνεχάρησαν το Δ. Μάρκου για τις παρεμβάσεις του και τις επιτυχίες του, 154 έκαναν like στην ανάρτηση και άλλοι 14 την αναπαρήγαγαν…

Οι μετακινούμενοι με τις δημόσιες συγκοινωνίες, όμως, παρ’ όλα αυτά, περίμεναν ότι δεν μπορεί, κάτι θα αλλάξει… Ίσως μετά τις 5 Απριλίου (οι 15 μέρες μετά τις 20 Μαρτίου που λέγαμε), να πύκνωναν τα δρομολόγια… Ίσως να ξεκίναγε πάλι η γραμμή 321 ή να αναδιατάσσονταν τα δρομολόγια 304, 305 και τα εσωτερικά 323 & 322 τα οποία με τον τρόπο που λειτουργούν εξυπηρετούν ελάχιστους δημότες και τις περισσότερες φορές είναι άδεια.

Εν κατακλείδι, θα λέγαμε πως η μετακίνηση των πολιτών της περιοχής μας είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση, με την οποία κανείς δεν μπορεί να παίζει ή να κάνει μικροπολιτική και να εκτίθεται.

Αν η δημοτική αρχή ενδιαφέρεται πραγματικά, ας προκαλέσει συναντήσεις με τους αρμόδιους φορείς, το αρμόδιο υπουργείο και τον ΟΑΣΑ, γνωρίζοντας όμως τα δεδομένα και τις ανάγκες των δημοτών.

Χωρίς να παραγνωρίζουμε την ανάγκη μιας συγκοινωνιακής μελέτης για τις ανάγκες της περιοχής, θα προτείναμε την άμεση τροποποίηση της ανά μισάωρο γραμμής Αγιος Νικόλαος - Νομισματοκοπείο 305, η οποία χωρίς κόστος, θα μπορούσε να γίνει: Αγιος Νικόλαος - σταθμός Παλλήνης ανά 15 λεπτά. Οι γραμμές κορμού στη συνέχεια: Α5 και μετρό, θα κάλυπταν άνετα το υπόλοιπο τη διαδρομής έως το Νομισματοκοπείο.

 

 

 Στείλτε email στη διεύθυνση: Info@artemispress.gr